Ramalan Pasaran Cryptocurreny bakal berganda

10

Pengasas bersama syarikat analisis cryptocurrency Blockfyre percaya bahawa bull bitcoin akan kembali, mendorong Bitcoin (BTC) ke harga $ 150,000.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Dalam tweet pada 4 Jun, Simon Dedic mencadangkan bahawa kenaikan ini akan dapat dilihat di seluruh pasaran cryptocurrency, altcoin yang lebih kukuh juga akan melihat harga yang mengagumkan.

Tidak akan kembali ke crypto-mania tahun 2017
Bitcoin yang memuncak ke tahap tertinggi sepanjang masa hampir $ 20,000 pada bulan Disember 2017 lengkap dengan kegilaan media mengenai semua perkara crypto.

Ditambah dengan lonjakan penawaran duit syiling awal ICO, dan didorong oleh pelabur FOMO , wang dilemparkan ke mana-mana projek dengan harapan ia akan mencerminkan keuntungan Bitcoin.

Ini menjadi ramalan yang memuaskan, dan hampir setiap altcoin mencatatkan kenaikan harga yang ketara sepanjang 2017.

Walaupun Dedic memberi amaran bahawa dia percaya ini tidak akan terjadi lagi, dia membayangkan bit bull Bitcoin kembali dan “mengepam beberapa alts yang kuat di luar sana.

Dia bahkan membuat sejumlah ramalan harga, seperti Bitcoin memperoleh lebih dari 1,400% dari harga semasa sekitar $ 9,750 untuk mencapai sasarannya $ 150,000.

Ether (ETH) ditetapkan lebih baik menurut Dedic, meningkat lebih dari 3,570% dari tahap semasa sekitar $ 245 hingga harga $ 9,000. Dan Binance Coin (BNB) diramalkan akan menyaksikan kenaikan 2,750% kepada $ 500.

Kenaikan yang lebih besar masih diramalkan untuk Chainlink (LINK) dan Tezos (XTZ), keduanya dengan harga sasaran $ 200, masing-masing mewakili 4,450% dan keuntungan 6,800%.

Tetapi ini semua menjadi tidak penting dibandingkan dengan ramalan Dedic untuk VeChain (VET), dengan harga sasaran yang kelihatan sederhana $ 1. Walau bagaimanapun, ini menandakan kenaikan 14,100% yang besar pada harga semasa pada $ 0,007.

VeChain baru-baru ini bekerjasama dengan pembekal daging segar di China untuk meningkatkan tahap pengesanan, dan anak syarikat Walmart dari China untuk mengesan produk makanan.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!