Rappers Barat Lancarkan Crypto Tersendiri

99

Rapper Wu Tang Clan yang terkenal Ol ‘Dirty Bastard (O.D.B.) mengesahkan Ol’ Dirty Bastard Coin (O.D.B.) akan dilancarkan pada Dec. 1. Asalnya diumumkan pada bulan Mac dan menamakan Dirty Coin, projek itu – kini dikenali sebagai O.D.B. coin – merancang untuk menggunakan hasil daripada jualan Altcoin untuk membiayai pelbagai projek penglibatan peminat.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Terbitan itu akan bekerjasama dengan Link Media Partners, sebuah syarikat A & R, dan akan dilancarkan pada platform blockchain jaringan TAO. Tawaran Syiling Permulaan (ICO) untuk O.D.B. coin membentuk salah satu rangkaian baru yang dikenali sebagai Tawaran Artis Permulaan (IAOs) oleh AltMarket platform hos.

“Ia direka bentuk untuk menjadi institusi yang menghormati pelaburan pelanggan kami,” kata Vents memetik CEO AltMarket Bryce Weiner sebagai berkata.

Ol ‘Dirty Bastard adalah salah seorang anggota pengasas kumpulan rap Wu Tang Clan, yang menjadi terkenal dengan album debutnya “Enter the Wang-Tu (36 Chambers)” pada tahun 1993. O.D.B. meninggal dunia pada tahun 2004 pada usia 35 tahun yang dilaporkan overdos dadah.

Anak lelaki O.D.B, Young Dirty Bastard – yang nama sebenarnya Barson Unique Jones – memberitahu Vents bahawa dia “melihat ke hadapan untuk menyampaikan lebih banyak muzik yang akan membuat Ayah bangga.”

Pergerakan ini berterusan dengan penglibatan bintang muzik dan kadang-kadang penasaran dengan fenomena ICO dan industri cryptocurrency lebih meluas. Seperti yang dilaporkan oleh Blocky.my , rapper Curtis “50 Cent” Jackson menjanjikan kepercayaannya kepada teknologi itu, mendakwa dia telah menjana berjuta-juta dolar dalam Bitcoin (BTC) daripada aksi jualan beberapa tahun yang lalu sebelum mendedahkan dia tidak pernah memiliki dana itu.

Projek Dirty Coin yang terdahulu, sekarang O.D.B. Koin, tidak boleh dikelirukan dengan altcoin yang lain dengan nama yang sama dari industri pornografi, yang didakwa telah menyelesaikan ICOnya pada Disember 2017.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!