Razer Lancar Mining Rig Crypto Sendiri

398

Pengilang perkakasan komputer Amerika Syarikat, Razer telah merekabentuk semula mata wang maya dan sistem kesetiaan pengguna melancarkan aplikasi perlombongan desktop,

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Ditubuhkan pada tahun 2005, Razer telah menjadi pengeluar perkakasan dan perisian permainan terkemuka di A.S., Europe, dan China. Platform perisian syarikat dilaporkan mempunyai lebih dari 50 juta pengguna. Dalam tempoh enam bulan pertama tahun 2018, pendapatan Razer ialah $ 274.2 juta.

Razer telah direka semula sistem ganjaran asalnya dan kredit maya Razer zGold dan Razer zSilver. Dilancarkan pada tahun 2017, mata wang maya kemudiannya memperoleh lebih daripada 5 juta pengguna, Mulai sekarang, Razer zGold dan Razer zSilver akan dijenamakan semula sebagai Razer Gold dan Razer Silver.

Berkenaan dengan Razer Silver, pemain akan diberi ganjaran dengan mata wang untuk setiap Razer Gold yang dibelanjakan, di mana lebih banyak pemain Gold menghabiskan, lebih banyak Silver yang mereka peroleh. Pengguna boleh terus bertukar Razer Silver kepada produk, diskaun dan baucar.

Syarikat itu juga melancarkan aplikasi desktop yang dipanggil Razer SoftMiner, yang menggunakan peranti pengguna pemproses grafik grafik (GPU) untuk peranti pengguna untuk menyelesaikan teka-teki berasaskan blokchain di belakang. Sebaik sahaja pengguna memasang dan melancarkan aplikasi, mereka akan dianugerahkan dengan Razer Silver bergantung kepada jumlah masa SoftMiner telah beroperasi, dan kuasa pemprosesan PC mereka. Pada masa ini, SoftMiner dilaporkan beta dan menyokong 5,000 pengguna setiap minggu.

Walau bagaimanapun, ada yang menyebut keberkesanan dan ekonomi perlombongan Razer menjadi persoalan, mendakwa ia adalah penipuan. Seorang pengguna Twitter Scott Chicken memberi komen mengenai pengumuman produk baru Razer, mengira bahawa syarikat itu memperoleh paling banyak $ 0.35 ($ 0.44) perlombongan sehari dengan kuasa penuh, menjadikan setiap Perak bernilai £ 0.0007 ($ 0.00089). Ayam mengatakan bahawa “menjalankan ini dengan kuasa penuh, setiap hari sepanjang hari diperlukan 560 hari untuk mendapatkan papan kekunci Razer, bernilai £ 199 [$ 251] di laman web mereka.”

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!