THETA Mengalahkan Bitcoin Dengan Keuntungan 1000% Sejak Mac Crash

6

Ketika Bitcoin berusaha untuk mendapatkan sokongan, THETA dan THETA Fuel telah mengumpulkan lebih daripada 1000%, menyebabkan pelabur tertanya-tanya apakah altcoin lain akan mengikuti.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Oleh kerana gembar-gembur separuh telah berlalu untuk Bitcoin (BTC), altcoin mula mendapat daya tarikan. Sehubungan itu, banyak altcoin menunjukkan pergerakan yang signifikan dalam dua minggu terakhir.

Salah satu keuntungan terbesar adalah Theta Token (THETA), yang memperoleh 1,000% sejak kemalangan pada Black Thursday, 12 Mac. Token kedua platform Theta disebut Theta Fuel (TFUEL) juga telah melonjak lebih dari 1,150% dalam satu minggu.

Theta Token mencapai tahap tertinggi, tetapi adakah masanya untuk membeli?
Apabila lilin semakin hijau dan hijau, orang-orang semakin terpicu oleh FOMO, gembar-gembur, dan kecenderungan emosi untuk memasuki perhimpunan altcoin yang kuat ini.

Di mana kita melihatnya sebelum ini? Semasa rali pra-separuh, pedagang dan pelabur ingin memasuki pasaran dengan harga $ 10,000. Walau bagaimanapun, peniaga dan pelabur yang sama mengalami kesukaran untuk melangkah ketika duit syiling kembali.

Sehubungan itu, carta seterusnya menunjukkan lonjakan besar THETA dalam beberapa bulan terakhir.

THETA membuat kemerosotan 80% pada bulan Mac, selepas itu tahap rendah diuji dan disahkan untuk mendapat sokongan.

Sejak kemalangan itu, beberapa sandaran sokongan / rintangan telah dilakukan dan mengesahkan kelanjutan ke atas. Salah satunya dijumpai pada $ 0,068 dan yang kedua berharga $ 0,125.

Walau bagaimanapun, altcoin mula mempercepat dan mempercepat dengan ketara dalam beberapa hari terakhir, ketika momentum dan gembar-gembur meningkat dengan pesat. Hari ini, Binance mengumumkan bahawa pertukaran tersebut akan menyokong peningkatan mainnet token. Ini menimbulkan persoalan sama ada ini adalah buy rumors atau selling news

Apa yang harus dinyatakan? Selepas kenaikan puncak, pembetulan dan penambahbaikan sangat diperlukan. Bahagian kiri carta menunjukkan lonjakan yang serupa, selepas itu harga turun untuk ujian sokongan.

Oleh itu, tidak masuk akal untuk mula memasukkan duit anda di zon ini dengan pergerakan harga yang terlalu banyak.

Zon kelabu ditunjukkan sebagai tahap untuk diperhatikan, yang merupakan kawasan $ 0.155-0.165 dan $ 0.237. Zon utama yang akan ditonton adalah sokongan / rintangan sekitar $ 0.165.

THETA / BTC menunjukkan carta besar. Julat sokongan pada 0.00001000 sats bertahan, setelah itu harga melonjak ke arah julat tinggi.

Julat tinggi ini telah diuji beberapa kali sebelumnya, seperti yang ditunjukkan oleh carta.

Adakah itu bermaksud bahawa coin ini adalah titik masuk yang hebat? Tidak, berbahaya untuk masuk pada masa ini, terutama dengan contoh yang bagus sebelumnya. Struktur serupa dibangunkan tahun lalu.

Tempat menarik utama adalah penarikan semula ke arah 0.00002000-0.00002050 sats. Walau bagaimanapun, penelusuran semula memerlukan masa yang agak lama.

Theta Fuel berjaya mengumpulkan lebih daripada 1,100% hanya dalam seminggu

Token kedua di platform Theta dipanggil Theta Fuel (TFUEL) dan ia mula meningkat dengan ketara pada minggu lalu, bersama dengan token utama.

Kejadian parabola dan lonjakan yang serupa berlaku pada token ini di mana rintangan harga pada 0.00000270-0.00000280 sats diketuk.

Walau bagaimanapun, apabila peniaga melihat carta ini, mereka harus mengetahui risiko yang terlibat dalam mengambil entri pada token ini. Seperti yang baru dibincangkan, pergerakan besar seperti ini memerlukan masa untuk menyatukan dan membetulkan langkah itu. Pergerakan ini biasanya didorong dengan banyak gembar-gembur dan FOMO.

Dengan pengumuman peningkatan utama netnet hari ini, ini bermakna harga telah mencapai tahap awal.

Carta menunjukkan zon masuk yang berpotensi untuk dicari oleh peniaga. Sekiranya harga mengekalkan tahap 0,00000155-0,00000160 sats sebagai sokongan, kemungkinan kenaikan baru boleh berlaku menuju julat tinggi, yaitu 0,00000240-0,00000280 sats.

Namun, setelah tahap sokongan pada 0,00000155 sats hilang, penurunan selanjutnya dijangka, yang akan memperlambat hype.

Momen ketika gembar-gembur mengalir keluar adalah ketika orang harus berminat. Zon kelabu antara 0.00000070-0.00000100 sats adalah tahap penting untuk potensi sokongan.

Kerana penurunan Bitcoin, sentimen pelabur telah meningkat dengan pesat di pasaran pada umumnya, yang sesuai dengan peningkatan dan kemas kini altcoin yang luar biasa. Kecenderungan ini diharapkan akan terus berlanjut dalam periode yang akan datang

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!