Samsung Pay/Google Pay Intergrasi Bersama Visa Cryptocurrency Swipe

5

Pemegang Swipe Visa kini boleh membuat pembayaran dengan crypto mereka menggunakan Samsung Pay pada telefon pintar atau jam pintar mereka.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Platform kad Cryptocurrency Visa Swipe mengumumkan kerjasama dengan Samsung Pay pada 1 Mei.

Penyepaduan ini membolehkan pengguna Samsung Pay melakukan pembayaran dari baki kad Swipe Visa mereka menggunakan peranti Samsung Pay.

Firma itu mendakwa telah menjadi platform dompet digital pertama yang memberikan sokongan pelbagai negara untuk Google Pay dan Samsung Pay.

Penyatuan ini membolehkan pemegang kad Swipe di United Kingdom dan Kesatuan Eropah membuat pembayaran dari baki crypto mereka di lebih dari 50 juta lokasi di seluruh dunia.

COO Swipe John Khenneth, mengatakan bahawa hubungan syarikat itu dengan Samsung terbentuk melalui bank penerbit bersama Contis Financial.

COVID-19 menyoroti keperluan untuk penyelesaian pembayaran tanpa sentuhan. Khenneth melaporkan mencatat “peningkatan besar dalam jumlah pembayaran digital di Google Pay,” sejak munculnya wabak koronavirus. “

Ketika orang menjauh dari wang tunai dan kad fizikal, Google Pay dan Samsung Pay benar-benar dapat membantu dan membuat saluran baru dan UX yang lancar,” tambah Khenneth.

Memandangkan semua masalah COVID-19 dan orang-orang menjauhkan diri dari produk fizikal seperti wang tunai dan, dalam beberapa kad, penyelesaian digital benar-benar membantu mengutamakan keperluan pelanggan.”

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!