Sasaran Harga BTC Seterusnya $10,000

229

Jumaat May 10 – Bitcoin (BTC) telah melihat satu lagi “bull-run” hari ini, dengan harga melonjak melebihi paras $ 6,300 dan mencatat rekod dominasi pasaran dari Disember 2017, menurut data dari CoinMarketCap.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Mata wang utama cryptocurrency adalah melihat keuntungan terbesar daripada 20 syiling teratas dengan topi pasaran, naik 4.4% dalam tempoh 24 jam yang lalu pada masa akhbar, manakala seluruh senarai teratas 20 melihat isyarat bercampur. Coin Binance (BNB) turun 4.3%,

Bitcoin juga melihat keuntungan terbesar dalam tempoh 7 hari yang lalu, memegang keuntungan 9.1% pada masa akhbar.

Bitcoin terus mencatat rekod baru 2019 minggu ini, setelah melonjak setinggi $ 6,353 lebih awal pada hari itu. Pada masa akhbar, cryptocurrency terbesar adalah perdagangan pada $ 6,304 dengan cap pasaran sebanyak $ 111 bilion. Ini adalah bahagian tertinggi pasaran sejak Disember 2017, apabila bitcoin menghampiri paras tertinggi sepanjang masa sebanyak $20,000.

Semalam, Ketua Pegawai Eksekutif Galaxy Digital, Michael Novogratz meramalkan bahawa bitcoin akan memecah paras tertinggi sepanjang masa dalam tempoh 18 bulan, sambil menambah bahawa ambang $ 6,000 itu mungkin menjadi titik sementara, titik harga seterusnya akan menjadi $ 10,000.

Sebaliknya, skeptik crypto terkenal, Nouriel Roubini baru-baru ini mengulangi pendirian negatifnya terhadap kriptografi, mendakwa bahawa “crypto adalah ibubapa semua “bubble”.”

Sementara itu, kerajaan Liechtenstein baru-baru ini meluluskan regangan berkaitan dengan crypto untuk meningkatkan perlindungan pelabur dan mewujudkan kejelasan dalam industri.

Walaupun pasaran telah menyaksikan pergerakan kenaikan harga minggu ini, pasaran saham global telah menyaksikan jualan besar-besaran, dengan pelabur telah menarik balik lebih daripada $ 20.5 bilion daripada ekuiti global pada minggu lalu di tengah-tengah ketegangan antara Amerika Syarikat dan China.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!