Seperti Yang Dijangka Bitcoin Akan Meletup Dulu Diikuti Dengan Pasaran Altcoin

335

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Seperti yang dijangka penulis , Selepas World Cup 2018 berakhir , harga pasaran crypto pasti akan melonjak semula. Sebelum ini penulis sudah menyatakan harga Bitcoin akan melonjak terlebih dahulu sebelum altcoin. Hari ini menyaksikan Bitcoin telah mencecah harga $8000 USD dari 6000$ semasa berlangsung World Cup 2018 disebabkan perjudian besar-besaran. 

Perkara ini disebabkan Bitcoin menjadi dagangan utama di pasaran utama crypto, oleh itu BTC pasti akan naik dahulu dan diikuti Eth serta Altcoin.

Jika anda seorang Traders , BTC merupakan dagangan terbaik waktu ini dengan mengambil kesempatan terhadap harga BTC, namun dalam beberapa bulan selepas kemuncak BTC , pasti akan dilaburkan ke Altcoin yang menawarkan perkhidmatan paling banyak digunakan oleh masyarakat sedunia.

Jika anda sebagai seorang Hodlers , penulis menyarankan crypto Wanchain, ini kerana mengikut firasat penulis perkhidmatan yang ditawarkan Wanchain sangat berpotensi dipakai oleh orang ramai apabila platformnya sistemnya siap sepenuhnya. Sila baca artikel Blocky.my sebelum ini tentang potensi Wanchain.

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin dan memerlukan perkhidmatan berkaitan crypto, sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!