Smart Contract Untuk Pemburu & Pembunuh Upahan

514

Seiring dengan perubahan arus teknologi , berbagai teknologi dicipta untuk pelbagai kemudahan untuk semua masyarakat. Namun tidak dinafikan setiap perkara tetap ada kebaikan dan keburukan, disini berbalik kepada diri sendiri serta majoriti sesuatu masyarakat untuk memanfaatkan secara baik atau buruk sesuatu perkara ,sistem , teknologi serta berbagai lagi. Apatah lagi jika diniatkan dari awal untuk disalah guna , maka yang perlu disalahkan adalah individu tersebut bukan alat atau sistem yang digunakan.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Kembali ke tajuk artikel kali ini mengenai tentang “Assassin Smart Contract”. Walaupun kedengaran seperti lawak jenaka tetapi realiti sebenar dunia diluar sana Tuhan lebih mengetahui.

Salah satu crypto yang menawarkan sistem ini adalah Bounty0x.

Bounty0x bukanlah menawarkan teknologi baru, cuma konsep yang dibawa merupakan cara dulu digabung teknologi baru dalam zaman akan datang. Jika anda faham Bounty0x sebenarnya menggunakan sistem lama “Old Wild West” apabila terdapat reward untuk mencari penjahat yang dikehendaki.  

Layari Laman Web Bounty0xhttps://bounty0x.io/

Perkhidmatan yang ditawarkan Bounty0x adalah platform untuk menawarkan perkhidmatan memburu orang yang dikehendaki. Bounty Host akan membuka task untuk pemburu dalam platform, manakala Bounty Hunter, kebanyakkan freelance yang menawarkan diri mengambil task ini untuk mendapatkan nilai reward yang ditawarkan Bounty Host. Manakala Bounty Sheriff kemudian dibayar untuk mengesahkan bahawa ia adalah task telah benar selesai diantara kedua-dua pihak. Tugasan ini boleh menjadi apa-apa dari penambahbaikan perisian, pemasaran, atau hanya perundingan. Secara praktikal apa-apa yang boleh dilakukan oleh freelancer

AMARAN!!!

Namun bagi penulis crypto ini kurang berpotensi dalam pasaran dagangan Crypto. Ini kerana penulis pasti berbagai organization rahsia diluar sana menggunakan sistem ini dan beroperasi secara rahsia, tidak didagangkan secara terbuka. Bounty0x cumalah penanam ilham bagi sistem ini berfungsi.

Secara tidak langsung jika anda pernah menonton filem Hollywood yang pernah menanam subliminal pada dunia tentang sistem “Assassins Smart Contract” iaitu dalam filem berjudul :

John Wick (2014) dan John Wick : Chapter 2 (2017) , Jika anda menonton anda pasti faham tentang sistem yang dimaksudkan penulis dalam artikel kali ini. Penulis cuma menggambarkan scenario kemungkinan yang berlaku.

Salah satu adegan dalam Filem John Wick penggunaan tentang smart contract kearah keburukan demi kepentingan individu.

Sambungan adegan seterusnya adalah bagaimana Pemburu sangup mengambil tawaran tersebut.

(Sinopsis supaya mudah anda Faham)
John wick mengisahkan tentang seorang pembunuh upahan smart contract yang ingin berhenti dari dunia gelap tersebut, namun kerana satu kesilapan, Secret Organization membuka smart contract pada semua orang untuk memburu John Wick.

Bagi kebanyakkan masyarakat umum filem hanyalah sebuah hiburan. Namun jika anda mengkaji tentang Islamic Escathology anda akan dapati bahawa Filem Hollywood merupakan senjata terbesar dalam peperangan psikologi. Contoh Filem Back To The Future pada tahun 1985 dulu 33 tahun yang lepas telah menanam idea bagi generasi akan datang untuk melaksanakan kereta terbang. Itulah yang dimaksudkan “Subliminal Psikologi”.

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin dan memerlukan perkhidmatan berkaitan crypto atau pertanyaan lebih lanjut. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!