SmartContract Kini Lebih Mudah Mendaftar Dengan Domain .eth

296

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Ethereum telah menandatangani perjanjian dengan penyedia perkhidmatan domain Minds + Machines Group Limited (MMX) yang akan membolehkan Ethereum Name Service (ENS) mendapat nama domain peringkat tertinggi.

Di bawah perjanjian ini, pengguna smartcontract Ethereum (ETH) boleh mendaftarkan alamat mereka dengan domain peringkat tertinggi MMXe (singkatan untuk “Let U Xchange Easy”), yang akan dilancarkan “tidak lama lagi”.

Layari laman web : https://mmx.co/

Partnering for Success

.luxe dilaporkan akan memasuki fasa pra-pelancarannya dalam masa terdekat, dan akan dijual kepada orang ramai pada Oktober ini. Mana-mana domain yang didaftarkan di dalam zon .luxe dilaporkan boleh disambungkan terus dengan blokchain Ethereum dan semua perkhidmatan yang berkaitan seperti aplikasi berpusat (DApps), storage distributor, atau smartcontract. Pengguna akan dapat memilih mana-mana nama domain yang “mesra pengguna”, yang akan membawa semua fungsi identifikasi aset ETH.

Toby Hall, Ketua Pegawai Eksekutif MMX, mengulas kerjasama itu:

“Kami sudah tahu dari ujian Ethereum di zon non-ICANN yang diberi kuasa .eth terdapat permintaan yang nyata untuk “Domain” berdasarkan kata yang dibolehkan blockchain, ENS telah menerima deposit lebih dari $ 28 juta pada sekitar 300,000 tujuh kata kata dan di atas zon.eth Kami berharap dapat bekerja dengan ENS untuk membolehkan mereka yang berdaftar itu bersedia untuk menuntut nama yang sama .luxe sebelum dilancarkan oleh Syarikat .luxe untuk dijual kepada umum pada akhir Oktober. “

pengenalan laman web foundation.eth dan exchange.eth telah dituntut kira-kira $ 27,000 dalam ETH dan $ 609,000 dalam ETH masing-masing pada tahun 2017.

Layari laman web .luxe : http://join.luxe/

ENS dilancarkan di mainnet pada bulan Mei 2017, memaparkan proses pendaftar automatik yang membolehkan sesiapa sahaja dengan mudah dan mudah mendaftar nama yang berakhir dengan “.eth” menggunakan proses lelongan. Pada asasnya, ENS adalah langkah pertama Ethereum terhadap penggunaan massal cryptocurrency, membawa alamat ETH yang boleh dibaca kepada orang ramai. ENS membolehkan sesiapa sahaja untuk membuat alamat mesra pengguna yang lebih banyak seperti contohnya www.blocky.eth

Layari laman web domain ENS : https://ens.domains/

https://ens.domains/

Untuk membida nama domain sila layari : https://peername.com/ens/

Walaupun harga Ethereum kini jatuh mendadak hingga ke paras $365 USD, namun bagi penulis inilah new wave untuk semua crypto, umpama restart bagi dunia crypto. Kejatuhan ini adalah disebabkan syarikat-syarikat gergasi ingin membeli digital aset ini dengan harga termurah sebelum orang ramai membelinya semula. pastikan anda tidak ketinggalan kereta api kali ini.

Bagi penulis dalang disebalik kejatuhan ini akibat Whale terbesar dalam industri crypto ini iaitu JPMorgan cuba manipulasi harga untuk menjatuhkan Whale lain iaitu Cartel-cartel besar, ini kerana kenaikan harga BTC mendadak bermula dengan penutupan sisi gelap Silk Road, dimana tempat semua pasaran gelap berunding. Kebanyakan cartel-cartel yang selamat lari dari diserbu masih memegang BTC dengan kuantiti yang banyak dan membeli semasa harga murah.

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!