Solaris Bank Jerman Menyediakan Perkhidmatan Blockchain dan Crypto

246
Syarikat-syarikat Crypto dan blockchain dari Kawasan Ekonomi Eropah (EEA) kini boleh menjalankan perniagaan melalui solarisBank Jerman berlesen penuh mengawasi crypto 
Dengan ‘Blockchain Factory,’ solarisBank menawarkan pelanggannya sebagai ‘akaun syarikat blockchain’ yang hanya boleh dibuka dalam mata wang fiat. Akaun-akaun ini bertujuan untuk keperluan perbankan syarikat-syarikat blockchain, yang masih belum dipenuhi oleh kebanyakan bank Jerman, menurut Blocky.my.
Di samping itu, dengan ‘akaun amanah automatik’, platform perbankan menyediakan perkhidmatan untuk memudahkan pembelian dan penjualan mata wang fiat oleh bursa-bursa cryptocurrency global.
Philipp Blankenagel, Ketua Komunikasi di solarisBank, menjelaskan langkah syarikat itu.
“Kami … melihatnya sebagai peluang untuk bekerjasama dengan syarikat-syarikat inovatif pada masa depan industri kewangan. Kami percaya pada masa depan teknologi blockchain dan masa depan syarikat yang bergantung pada teknologi ini. Pada masa yang sama, sebagai syarikat berlesen bank , kami memberikan nilai yang besar terhadap keizinan undang-undang dan kawal selia dan meneliti kemungkinan perkongsian. ”
Masih terdapat beberapa institusi kewangan di Eropah di mana syarikat crypto dan blockchain dapat membuka akaun korporat untuk urus niaga sehari-hari.
Walau bagaimanapun, pada awal bulan Jun, Swiss Hypothekenbank Lenzburg mengumumkan bahawa ia akan menerima syarikat blockchain dan crypto sebagai pelanggan – tetapi perkhidmatan ini terutama ditujukan kepada syarikat yang berpangkalan di Crypto Valley ,Switzerland.

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!