Stellar Lumen Kritik 90% Projek Crypto

249

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Kebanyakan institusi kewangan tidak akan menggunakan Bitcoin (BTC), pengasas dan CTO rangkaian pembayaran Stellar – Jed McCaleb menyatakan dalam temu bual dengan Yahoo Finance 31 Disember.

Bercakap kepada saluran berita dalam talian, McCaleb – yang juga dikenali sebagai salah seorang pendiri pertukaran Mt. Gox, serta pengasas bersama Ripple – membuat hujah memihak kepada penggunaan terbuka dalam kewangan.

McCaleb juga mengkritik projek cryptocurrency yang bukan berasaskan Bitcoin, Ethereum dan Stellar sendiri.

“90% daripada projek-projek ini adalah penipu. Saya tidak sabar-sabar untuk mengubahnya,” “katanya ketika ditanya mengenai prospek industri cryptocurrency pada 2019, meneruskan:

“Perkara seperti Tron, itu hanya sampah. Tetapi orang membuang banyak wang ke dalamnya, perkara-perkara yang tidak berfungsi secara teknikal. “

Sebagai platform pembangunan alternatif kepada Ethereum, TRON (TRX) telah menaikkan usaha publisiti tahun ini, dengan CEO Justin Sun kerap melancarkan serangan keatas rangkaian Ethereum atas kelemahan yang didakwa.

Walau bagaimanapun, bagi McCaleb, tiada satu rangkaian cryptocurrency tunggal atau berkaitan dengan penyelesaian menyeluruh yang merangkumi – termasuk Blockchain Stellar dan crypto dalamannya iaitu Lumens (XLM).

“Ada beberapa perkara bitcoin yang baik, beberapa perkara yang baik di Ethereum, dan beberapa perkara yang baik di Stellar,” katanya sambil menambah:

“Dan tidak seorangpun dari mereka boleh melakukan semua perkara dengan baik. Itu bukan cara perisian berfungsi. ”

Stellar bekerjasama dengan penyedia wallet cryptocurrency Blockchain.com bulan lepas untuk memperluaskan peredaran dan pengambilan XLM dengan jumlah airdrop 125 juta kepada pengguna.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!