Superstar NBA jadi Speaker Untuk Tron Summit

55

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Kobe Bryant, dua kali pingat emas Olimpik dan superstar NBA, akan muncul sebagai penceramah jemputan di Sidang NiTRON 2019 di San Francisco, TRON (TRX) projek Internet decentralized .

Juara bola keranjang Kobe Bryant telah dijemput ke persidangan itu sebagai tetamu istimewa untuk “berkongsi pandangan dan pengalaman hidupnya untuk memberi inspirasi kepada para pemimpin muda dan usahawan,” kata kenyataan akhbar itu.

Kenyataan akhbar menyatakan bahawa Bryant adalah tetamu pengasas TRON Justin Sun.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, masyarakat crypto telah menerima dorongan bintang dari sejumlah selebriti terkenal dari seluruh dunia. Baru-baru ini, album baru Eminem “Kamikaze” menyebut Bitcoin (BTC) sebagai arus utama baru, sebagai “sekarang semua orang menggunakan bitcoin.”

Pada awal tahun ini, rapper Akon, yang menulis sejumlah dua belas Billboard Top Ten Hits, melancarkan cryptocurrency sendiri yang ditujukan untuk digunakan dalam “Akon Crypto City”.

Kembali pada musim bunga, Michael Owen, bekas bintang bola sepak Liverpool, bekerjasama dengan Global Crypto Offering Exchange (GCOX) yang berpangkalan di Singapura untuk mengeluarkan token OWN, cryptocurrency yang disokong nama Owen.

Sementara itu, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. (SEC) telah memberi amaran bahawa Tawaran Syiling Awal (ICO) yang disokong oleh selebriti boleh disahkan sebagai haram, dengan menyatakan:

“Selebriti  menggunakan rangkaian media sosial untuk menggalakkan orang ramai membeli saham dan pelaburan lain. Ini boleh menyalahi undang-undang. “

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!