TaTaTu – Kerjasama Johnny Depp Dalam Social Media Hiburan Blockchain

101

Pelakon dan pengeluar filem hollywood, A.S. Johnny Depp kini bekerjasama dengan platform hiburan sosial yang berkuasa crypto TaTaTu. Sebagai sebahagian daripada perjanjian baru, bintang Hollywood akan bekerjasama dengan pengasas TaTaTu Andrea Iervolino untuk menghasilkan kandungan filem dan digital bersama-sama. Kandungan itu ditetapkan untuk dihasilkan oleh firma produksi Infinitum Nihil milik Johnny Depp.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Andrea Iervolino, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif filem A.S. AMBI Media Group, akan bekerjasama menerusi inisiatif barunya yang dibina oleh TaTaTu.

Dilancarkan pada Mei 2018, TaTaTu berhasrat untuk membanteras kegiatan cetak rompak haram dan meningkatkan ketelusan bagi pemegang hak, serta untuk membantu pengiklanan jenama berkualiti tinggi dengan menggunakan teknologi lejar yang diedarkan (DLT).

Platform ini merupakan kombinasi dari laman web media sosial dengan perkhidmatan Video on Demand (VOD), yang beroperasi pada sistem dengan memberi ganjaran kepada pengguna melalui tokennya,boleh juga digunakan oleh pengiklan untuk pembayaran di TaTaTu.

Tidak lama selepas pelancaran TaTaTu, rakan kongsi AMBI Iervolino, Lady Monika Bacardi melabur $ 100 juta dalam TaTaTu,

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!