Tether USDT Beralih Ke Blockchain Tron

146

Tether telah mula mengeluarkan USDT yang stabil pada blockchain Tron (TRX). Perkembangan itu diumumkan dalam catatan blog yang diterbitkan pada 17 April.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Perkembangan ini adalah peningkatan daripada USDT yang berasaskan protokol OMNI – yang disandarkan kepada dolar Amerika Syarikat pada asas 1: 1 – yang kini membolehkan pengguna memegang dan memindahkan cryptocurrency melalui kontrak pintar Tron untuk memastikan penghantaran segera.

“Ia membolehkan interoperabiliti dengan protokol berasaskan Tron dan Aplikasi Desentralisasi (DApps) sambil membenarkan pengguna untuk berurus niaga dan menukar mata wang yang dipatuhi fiat di seluruh Rangkaian Tron,” kata pengumuman tersebut.

 

Tron dilaporkan akan menyelesaikan perkara itu dengan pertukaran mata wang digital termasuk Huobi yang berpangkalan di Singapura, OKEx yang berpangkalan di Hong Kong dan lain-lain, bermula dari 30 April hingga awal bulan Ogos.

Tron dan Tether pada mulanya mengumumkan perkongsian untuk memperkenalkan USDT ke rangkaian Tron pada awal bulan Mac. USDT di Tron akan menjadikan blockchain sebagai keseluruhan lebih bersesuaian dengan rakan peringkat perusahaan dan pelabur institusi.

Pada masa akhbar, USDT adalah deposit cryptocurrency terbesar kelapan dari segi permodalan pasaran, menurut CoinMarketCap. Syiling ini kini didagangkan sekitar $ 1.00, telah kehilangan 0.20% selama 24 jam yang lalu.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!