Semua Telefon Samsung Galaxy Terbaru Kini Berciri Blockchain

318

Telefon pintar yang dikeluarkan oleh Samsung dilaporkan mempunyai wallet cryptocurrency dan blockchain. Fungsi crypto dan blockchain yang termasuk dalam Samsung S10 akan dimasukkan ke dalam model telefon pintar Galaxy yang lain. Samsung juga dilaporkan merancang untuk bekerjasama dengan syarikat telekomunikasi pada kad pengenalan mudah alih yang berasaskan blokchain dan mata wang tempatan.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Chae Won-Cheol, pengarah urusan kanan pasukan strategi produk di Bahagian Perniagaan Wireless Samsung Electronics, berkata:

“Kami akan mengurangkan halangan kepada pengalaman baru dengan secara beransur-ansur mengembangkan bilangan model Galaxy yang menyokong fungsi blockchain. Kami juga akan mengembangkan lagi pasaran ke seluruh dunia “

Seperti yang dilaporkan pada akhir bulan Februari, telefon pintar siri Galaxy S10 yang dikeluarkan oleh samsung gergasi teknologi Korea Selatan nampaknya mempunyai fungsi dompet untuk ether (ETH), bitcoin (BTC) dan dua token lain.

Dan minggu ini, HTC juga mengumumkan telefon pintar versi kos rendah ber blockchain akan muncul sekitar Q3 2019 dengan node BTC penuh, serta dompet in-wallet ERC-20 swap.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!