Telegram Rangkaian TON Akan Dilancarkan menjelang Oktober 2019

296

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Perjanjian beli untuk perkhidmatan utusan Telegram Gram token akan ditamatkan jika Telegram Open Network (TON) tidak dilancarkan pada 31 Oktober 2019. Perjanjian pembelian jelas dengan terma tersebut telah diperolehi pada 21 Februari.

Perjanjian itu memperincikan tindak tanduk undang-undang pembelian Gram token, menggariskan peraturan untuk bidang kuasa yang berbeza berkenaan dengan pengedaran token tersebut. Terutamanya, ia menyatakan bahawa, jika rangkaian tidak akan dikeluarkan pada 31 Oktober 2019, kontrak itu dianggap tidak sah.

Walaupun dokumen tersebut menyediakan nama pengasas Telegram, Pavel Durov, ia belum lagi ditandatangani atau bertarikh. Dokumen itu juga menyenaraikan alamat untuk Harneys, sebuah pejabat peguam di British Virgin Islands, di mana Telegram juga didaftarkan.

Menurut dokumen itu, syarikat itu berhasrat untuk mencipta dan melepaskan mata wang digital baru yang dipanggil “Gram” berikutan perkembangan dan pelancaran platform blockchain baru, Rangkaian TON.

Sumber yang biasa dengan perkara itu baru-baru ini memberitahu bahawa TON boleh dilancarkan seawal Mac 2019. Walaubagaimanapun Durov enggan mengesahkan tarikh  untuk pembebasan TON dan memberi anggaran pelancaran pada Mac ini tetapi tertakluk kepada perubahan.

Menurut media Rusia, The Bell, pelabur telah diberitahu bahawa TON adalah 90 peratus siap, tetapi penangguhan itu mungkin disebabkan oleh “inovatif pembangunan itu.”

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, Pavel dan Nikolai Durov memfailkan “Notis Penawaran Sekuriti” dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) pada 13 Februari 2018, yang melaporkan $ 850 juta yang dibangkitkan daripada 81 pelabur dalam pusingan pertama mereka menawarkan (ICO) untuk “pembangunan Blockbain TON serta pembangunan dan penyelenggaraan Telegram Messenger.”

Kemudian pada Mac 2018, saudara-saudara Durov mendedahkan bahawa mereka menaikkan $ 850 juta dalam pusingan kedua ICO mereka daripada 94 pelabur pada bulan Oktober 2018.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!