Tezos kini mudah didapati Lebih Dari 10,000 Kedai di Perancis

5

Pengguna Perancis kini boleh membeli Tezos dari 10,000 mini-mart, kedai tembakau dan stesen minyak menggunakan kupon atau kad prabayar.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Permulaan crypto Perancis Digycode telah memperkenalkan sokongan untuk pembelian Tezos (XTZ) melalui baucar prabayar dan kad hadiah.

Integrasi tersebut adalah hasil perkongsian antara Digycode dan pasukan penyelidikan dan pengembangan dari Nomadic Labs – yang menyumbang untuk mengekalkan kod teras Tezos.

Pengasas bersama Digycode Christopher Villegas menggambarkan Tezos sebagai “salah satu projek crypto yang paling menjanjikan”, sambil menambah bahawa penyenaraian itu mengikuti pertimbangan selama beberapa bulan.

XTZ dijual di 10,000 kedai di Perancis
Mulai Selasa, pelanggan Perancis kini dapat membeli Tezos dari 10,000 kedai tembakau, stesen minyak dan pasar mini di seluruh negara dalam bentuk kupon dan kad prabayar.

Sebanyak enam aset crypto yang berbeza kini dapat dibeli melalui rangkaian kedai Digycode, termasuk Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) dan Dash.

Pengguna yang ingin membeli crypto dari kedai Digycode mesti membuat akaun terlebih dahulu melalui laman web syarikat, menjalani pengesahan Tahu Pelanggan Anda.

Digycode mensasarkan pelabur kecil, dengan pembeli dapat mengisi semula akaun crypto mereka secara ansuran 20 $ ($ 22), € 50 ($ 55) atau € 200 ($ 220). Firma itu mengekalkan had harian pembelian kripto bernilai € 1,000 dan had bulanan sebanyak € 10,000.

Laman web Digycode memberi amaran bahawa tingkah laku pengguna yang menunjukkan adanya aktiviti haram boleh mengakibatkan batasan atau penutupan akaun.

Ahli perniagaan Perancis menyokong Mona Lisa
Digycode dilancarkan pada bulan Ogos 2017 untuk menjadikan cryptocurrency lebih tersedia untuk pelabur Perancis.

Firma itu adalah cabang Toulouse Digital Service, sebuah kumpulan yang juga mengendalikan perkhidmatan perdagangan crypto Zebitex dan ZeBitcoin. Pada tahun 2018, Digycode memudahkan 65,000 pengisian crypto di seluruh negara.

Crypto nampaknya mendapat penerimaan yang lebih besar di Perancis akhir-akhir ini, dengan mahkamah Perancis memimpin pertikaian antara pertukaran kripto dan firma pelaburan yang mengakui Bitcoin sebagai bentuk mata wang pada bulan Februari.

Pada hari Selasa, ahli perniagaan Perancis Stephane Distinguin berpendapat bahawa negara Perancis harus memberi token dan menjual lukisan Mona Lisa dengan harga € 50 bilion untuk mengurangkan kesan ekonomi COVID-19.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!