THEKEY(TKY) Berjaya Mendapat Pengaruh Kerajaan China

166

 

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

THEKEY baru-baru ini telah memasuki kerjasama mengenai Penyelidikan Aplikasi Blockchain dalam Perkhidmatan Keselamatan Sosial dengan kerajaan China.
Inilah percubaan pertama dari kerajaan China dalam menggunakan teknologi blockchain untuk memberikan perkhidmatan yang relevan dan ia amat penting bagi kedua-dua agensi kerajaan dan industri keselamatan sosial. Upacara pembukaan seminar penyelidikan akan diadakan pada 30 Jun. Lebih banyak maklumat dan berita akan dikeluarkan pada masa itu. Sila tunggu.

Mengenai THEKEY

THEKEY adalah ekosistem yang terdesentralisasi alat pengesahan identiti menggunakan data besar nasional dan penghalang blok. Pasukan projek THEKEY kini sedang membangunkan alat Pengesahan Pengenalan (IDV) dengan pengenalan pelbagai dimensi dinamik blokchain (BDMI) dengan menggunakan Maklumat Pengenalan Peribadi (PII) yang secara eksklusif dibenarkan oleh pihak berkuasa kerajaan. Token TOKEY (TKY) adalah satu-satunya cara untuk menyelesaikan kontrak pintar yang ditandatangani antara pengguna dalam mana-mana Ecosystem THEKEY. Mainnet THEKEY dijadualkan akan dikeluarkan pada akhir tahun ini. TKY kini boleh didagangkan di pelbagai platform pertukaran global seperti Bit-Z, KuCoin, LBANK, Hitbtc.

Untuk maklumat lanjut, sila layari:

Website: www.thekey.vip
Twitter: https://twitter.com/thekeyvip
Telegram: https://t.me/THEKEYOFFICIAL

THEKEY adalah sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan sama seperti coin CIVIC (CVC), cenderung dan arah fokus lebih kepada keselamatan biometrik cuma bezanya adalah negara, CIVIC berlatar belakang dibalik Kerajaan Rusia , manakala THEKEY pula dibalik Kerajaan China. Malah kelebihan THEKEY adalah diluluskan dan bakal bekerjasama dengan kerajaan China dalam sistem identiti verifikasi.

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!