Token Baru Ethereum Yang Bersandarkan Bitcoin

124

Wallet crypto A.S. dan firma keselamatan blockchain BitGo telah mengumumkan pembangunan coin berasaskan Ethereum (ETH) yang disokong 1: 1 dengan Bitcoin (BTC), menurut catatan blog rasmi Jumaat, 26 Oktober.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Pengumuman itu menyatakan bahawa coin yang bersandarkan Bitcoin itu akan menyediakan pengguna dengan “pelbagai jenis penggunaan terdesentralisasi baru termasuk di bursa berpusat (DEXs), sebagai cagaran untuk coin atau pinjaman stabil untuk bayaran dan smart contract yang fleksibel dalam ekosistem Ethereum.”

Projek utama yang terdesentralisasi seperti Kyber Network, Gnosis, MakerDAO, dan lain-lain juga turut mempercepatkan pelancaran penggunaan utama coin ERC-20 pada Januari 2019, menurut pengumuman itu.

Dengan menggambarkan token baru sebagai “transformasi usaha komuniti,” BitGo mendakwa bahawa token baru akan membawa “kestabilan dan nilai” utama cryptocurrency Bitcoin untuk membuat cryptocurrencies yang digunakan untuk perniagaan di blok Ethereum.

BitGo berkata bahawa syarikat itu memperkenalkan aset digital baru dengan “bukti rizab penuh” berikutan “kepentingan institusi penting” dalam pengesahan aset seperti sekuriti, komoditi, dan hartanah.

Menurut pernyataan itu, setiap Bitcoin akan dipertanggungjawabkan pada papan pemuka yang memaparkan alamat dan baki, dan pengguna akan dapat mengesahkan setiap Bitcoin yang ditahan dalam jagaan blockchain juga tersedia untuk pemantauan melalui Etherscan.

Pada awal September, BitGo memperoleh piagam syarikat amanah negeri di South Dakota untuk menjadi kastam cryptocurrency yang disahkan. Sebagai penjaga, BitGo akan tertakluk kepada pengawalseliaan peraturan dalam pematuhan dengan mengetahui dasar pelanggan (KYC) dan anti-pengubahan wang haram (AML).

 

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!