Token COMP Melonjak 25%

8

Senarai Kejutan Binance telah menyebabkan kenaikan harga Token Tadbir Urus Compound sebanyak 25% secara tiba-tiba.

Harga Compound Governance Token (COMP) melonjak satu perempat daripada berita mengenai penyenaraian kejutan di pertukaran cryptocurrency terkemuka Binance.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Token COMP mula diperdagangkan kira-kira satu minggu yang lalu, dengan cepat membuat keuntungan tiga angka dan menarik berjuta-juta jumlah perdagangan. Binance menyatakan bahawa ia tidak mengenakan yuran penyenaraian untuk memperkenalkan pasangan.

Binance kini menyokong pasangan antara COMP dan Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Binance Coin (BNB), dan BinanceUSD (BUSD).

COMP melonjak 25% dalam lima minit di Poloniex
Pada 25 Jun, Binance mengumumkan bahawa ia akan menyenaraikan pasangan untuk COMP satu jam sebelum mereka ditayangkan, menaikkan harga token sekitar 24.5% dari $ 210 hingga $ 260 dalam lima minit di Poloniex.

Walau bagaimanapun, langkah itu jauh lebih beransur-ansur di Coinbase pertukaran yang berpusat di A.S., yang menyaksikan COMP memperoleh 24.5% dalam tempoh 30 minit.

Harga sejak itu menyusut semula 10%, dengan COMP bertukar tangan dengan harga sekitar $ 230 pada waktu akhbar. COMP kini merangkumi aset crypto terbesar ke-24 berdasarkan kapitaliti pasaran.

Pam dan pembuangan token DeFi
Token kewangan terdesentralisasi (DeFi) baru-baru ini menyaksikan turun naik yang ketara, dengan keuntungan tiga angka COMP dan kemerosotan 40% seterusnya menetapkan nada untuk pelancaran token BAL tadbir urus Banc.

Pada 24 Jun, Balancer mencatatkan kenaikan 235% setelah hari pertama perdagangan, sebelum juga merosot sebanyak 40%.

Token MakerDAO’s Maker (MKR) juga telah menghasilkan tindakan harga yang signifikan selama sebulan yang lalu, memperoleh 100% dari $ 360 hingga $ 720 sebelum dengan cepat kembali ke pertengahan tahun 400-an.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!