Top 7 Altcoin Paling Menguntungkan & Berpotensi Sejak ICO

507

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Penyelidikan ke atas Top 10 Altcoin yang paling berjaya mengaut keuntungan sejak dari awal penciptaan. Malah keuntungan juga dikira pada harga bermula hingga kemuncak pasaran tertinggi direkodkan Feb 2018 ,berdasarkan pulangan pelaburan mereka (ROI) 10 Altcoin ini disenaraikan yang paling tertinggi mengaut keuntungan hingga 136,000%.

“Tiada projek dalam senarai Altcoin kesepuluh teratas mempunyai ROI yang kurang daripada 6,000% – yang tidak boleh dipercayai bagi pelabur di banyak pasaran lain. Selain itu, kejayaan projek infrastruktur yang laju menunjukkan pelabur perlu mencari syarikat asas yang akan mendefinisikan semula internet dalam tempoh 10 hingga 15 tahun akan datang. “

Penemuan Penyelidikan Crypto ROI. Sumber: Persidangan Kewangan Crypto

 

1. IOTA (MIOTA)

IOTA meraih pulangan 614,934% untuk para pelabur, dan menjadi kedudukan teratas dalam kajian penulis , ini kerana harga tawaran semasa ICO cuma bernilai $0.0001sen usd = 1 GIOTA. Namun semasa pelancaran GIOTA , mereka membuat keputusan untuk menukar nama kepada MIOTA. Malah kebanyakan orang juga terpedaya dengan berita yang mengatakan IOTA di bantu oleh Microsoft.

IOTA adalah Internet of Things (IoT) yang pertama dicipta “Pionner dalam teknologi Tangle” yang memusatkan platform crypto yang menggunakan sistem tangle yang disebut. Protokol ini berbeza daripada blockchain, kerana ia tidak menggunakan “blokchain” atau perlombongan, tetapi ia dibina berdasarkan sistem “Directed Acylic Graph (DAG)”yang diarahkan – suatu sistem yang teratur secara terkawal dan cepat di mana pelbagai jenis urus niaga berjalan pada rantaian yang berbeza dalam masa serentak .

CFC menyatakan bahawa projek itu “Dijangka mencapai 75 bilion peranti bersambung menjelang 2025.”

 

2. NXT

NXT sebuah ekosistem blockchain, yang berpusat pada penumpuan, pentadbiran, perkhidmatan awan dan pertukaran aset digital. Pelabur dalam token asli NXT projek sejak awal menyaksikan pulangan melebihi 500,000%.

 

Walaupun begitu , banyak faktor yang mempengaruhi kenaikan NXT , salah satu nya IGNIS yang pernah kontroversi semasa Proses Swap Token ke Exchanger.

 

3. Ethereum (ETH)

Platform Ethereum (ETH) yang dibina bersama oleh Vitalik Buterin, yang bercita-cita projek itu sebagai “komputer dunia” – berada di tangga ketiga, setelah menghasilkan lebih daripada 141,000 peratus pulangan kepada pelaburnya.

Jika dilihat sejak dari bermula ICO berharga lebih kurang $0.35-0.40 sen USD.

4. STRATIS (STRAT)

Stratis diantara teknologi Blockchain terawal yang mengimplikasi “masternode”, Anda boleh baca artikel Blocky.my lepas untuk maklumat lebih lanjut tentang stratis masternode :

KLIK LINK INI : https://blocky.my/top-5-masternode-proof-staking-pos-yang-berpotensi/

Semasa Pre Sale Stratis harga cuma $0.0073 sen dollar, dan memuncak paling tertinggi direkodkan $21.21 USD. Menjadikan total ROI yang pernah dihasilkan sebanyak lebih kurang 39,773%.

 

5. SpectreCoin (XSPEC) 

SpectreCoin menawarkan perkhidmatan Privasy dalam urus niaga sama seperti Monero pada awal tahun 2017 , cuma bezanya menggunakan consensus Proof-Of-Stake (POS).

Semasa Pre Sale Spectrecoin (XPSEC) harga cuma $0.00081 sen dollar, dan memuncak paling tertinggi direkodkan $5.51 USD. Menjadikan total ROI yang pernah dihasilkan sebanyak  19,398%.

 

6. NEO (Antshares)

NEO merupakan matawang digital bagi negara China, sebelum ini digelar sebagai Antshares , dan menukar nama selepas fork.

Semasa Pre Sale Antshares harga cuma $0.036 sen dollar, dan memuncak paling tertinggi direkodkan $162.11 USD. Menjadikan total ROI yang pernah dihasilkan sebanyak  17,718%.

 

7. ARK

Ark menawarkan perkhidmatan Blockchain konsep “All-in-one”. Malah membuka “open source”.

Semasa Pre Sale Ark harga cuma $0.01 sen dollar, dan memuncak paling tertinggi direkodkan $9.21 USD. Menjadikan total ROI yang pernah dihasilkan sebanyak  12,800%.

 

Selebih dari gambar rajah top10 ini, bagi pendapat penulis , kurang berpotensi, ini kerana perkhidmatan yang ditawarkan kini menmpunyai banyak saingan yang kuat dengan kemunculan Crypto baru yang tumbuh seperti cendawan..

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!