Trade.io dalam rancangan Bloomberg Hosts ‘The Future of Cryptocurrencies’

info crypto hari #infocrypto

561

Pada 29 Jun, 2018, Bloomberg akan menjadi tuan rumah acara “Masa Depan Kriptografi” yang dijangka berlangsung setengah hari di pejabat Bloomberg di tengah-tengah London, England. Acara ini akan memberi tumpuan kepada masa depan cryptocurrency, di mana pakar-pakar subjek dan pemain industri terkemuka dari pasaran mata wang maya akan membincangkan masa depan peraturan crypto, faktor-faktor yang mendorong kemudah-ubahan dan strategi dagangan yang berpotensi. Lebih daripada 200 eksekutif industri, termasuk peserta dari gergasi global seperti UBS, Societe Generale dan IBM untuk menamakan beberapa, dijangka hadir.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Bloomberg’s “The Future of Cryptocurrencies” ditaja oleh trade.io dan merupakan acara pertama yang secara eksklusif memberi tumpuan kepada cryptocurrencies yang dihasilkan oleh Bloomberg Live.

Pembentang acara termasuk:
Ajit Tripathi, Rakan Kongsi, ConsenSys
Mona El Isa, Melonport, Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas bersama
Oliver con Landsberg-Sadie, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan BCB
John Patrick Mullin, trade.io
Nic Niedermowwe, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Perdana Factor Capital Stijn Vander Straeten, Ketua Pegawai Eksekutif, Crypto Storage Ag

Dengan ucapan pembukaan dari:
Jim Preissler, trade.io pada : Jumaat, 29 Jun, 8: 30-1: 00pm GMT

Bertempat di: Ibu Pejabat Bloomberg, 3 Queen Victoria Street, London

Jim Preissler, CEO di Trade.io, berkata, “Penglibatan Bloomberg dalam acara ini menggambarkan bagaimana crypto dan blockchain menjadi semakin diterima oleh kewangan arus perdana.”

“Terdapat banyak panel yang menarik dan menarik yang akan merangkumi ucapan pembukaan dari CEO kami Jim Preissler, serta Pengarah Penyelidikan & Pembangunan kami, John Patrick Mullin,” kata Helen Astaniou, Ketua Pegawai Pemasaran trade.io. Kami melihat ini sebagai peluang yang baik untuk kedua-dua mempamerkan pengetahuan dan teknologi industri trade.io dan membawa pemahaman yang lebih besar mengenai industri cryptocurrency dan blockchain dan bagaimana ia boleh wujud bersama, malah meningkatkan, kewangan tradisional dan pasaran kewangan. ”

Company name: trade.io

Company site: trade.io

Company contacts: [email protected]

Sertai telegram blocky untuk ketahui potensi pelaburan yang baik
Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!