TransacPay Revolusi Sistem Pembayaran Baru Asia Tenggara, Eropah, Arab, Afrika hingga ke Amerika.

688

TransacPay adalah sebuah payment gateway POS sistem yang bakal diimplikasi bermula dengan negara-negara Asia Tengara.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Sebelum ini AliPay dan beberapa lagi payment gateway hanya menfokus kan pada bahagian perniagaan Online. Kini dengan Transacpay , pembayaran online berlaku dimana-mana sahaja sama-ada dalam perniagaan jarak dekat atau jauh.

Malah TransacPay menggunakan konsep “All-in-One”, Bayangkan jika anda diMalaysia ,kad prabayar “Touch n Go” boleh diimplikasi dimana-mana kedai atau semua jenis perniagaan yang wujud dipelusuk muka bumi ini.

Layari Laman Web dan Dowload TrasacPay di telefon mudah alih : https://web.transacpay.co/

 

Home v1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistem TransacPay bakal bergabung dengan beberapa Organisasi, Koperasi, Bank tempatan dan international, serta beberapa syarikat gergasi eropah dalam barang penjenamaan.

Layari FacebookPage TransacPay :

https://www.facebook.com/transacpay

TransacPay mensasarkan penggunaan yang bermula di Asia Tenggara, bagi menguntungkan masyarakat di Asia Tenggara sebelum diketengahkan di Eropah serta benua lain seperti Amerika, Rusia ,China, dan negara Arab bersekutu. Ini kerana Unik nya Asia Tenggara yang menjadi titik tengah menggabungkan perdangangan negara-negara besar tersebut melalui jalan laut.

Secara tidak langsung sistem demokrasi yang berlaku di Asia Tenggara, menjadi Orang tengah dalam Perantaraan Ideologi Dua Dunia Negara-Negara Besar. Malah menjadi bukti apabila Asia tenggara menjadi tempat pendamaian antara Amerika dan Korea Utara baru-baru ini.

Oleh itu TransacPay sentiasa bakal menjadi orang tengah antara perdangangan Dua kuasa Dunia Tersebut. Malah berpeluang menembusi Dua Pasaran Antara Dua Dunia Negara-Negara besar Tersebut.

Register TransacPay yang berlangsung di BlockchainSummit Singapore :

https://blockchainsummitsingapore.com/transacpay

Rebut peluang terawal dalam revolusi inovasi Era Digital 2020.

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!