TRON Berjaya Cecah 1 Juta Alamat Wallet Pengguna

66

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Protokol Blockchain TRON (TRX) telah melepasi satu juta akaun pengguna, Perangkaan dari  blokchain TRON yang dimuat naik ke media sosial oleh Misha Lederman, pengasas projek projek spin-off cryptocurrency, IAmDecentralized.org, mengesahkan bahawa rangkaian kini mempunyai lebih daripada satu juta alamat.

TRON, yang melancarkan utamanya pada awal tahun ini, berusaha untuk menjadi ekosistem untuk pemaju yang berusaha mewujudkan aplikasi terdesentralisasi (DApps).

Dikenali untuk menentang Ethereum secara terbuka, yang merupakan saingan utama TRON, CEO Justin Sun minggu ini meramalkan “letupan” untuk Altcoin.

“Sebagai perbandingan, (Ethereum) mencapai 1 juta akaun pada 22 Jan, dalam 542 hari atau 18 bulan sejak (Ethereum) Mainnet Launch,” tulisnya.

Tanggapan menyerlahkan fakta bahawa Ethereum telah membina pangkalan penggunanya apabila kepentingan cryptocurrency adalah kecil berbanding dengan keadaan semasa.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!