Tron Ingin Selamatkan Eth dan Eos dari Kejatuhan

388

Proton internet TRON CEO Justin Sun berkata syarikat itu akan membina dana untuk “menyelamatkan” Ethereum (ETH) dan pemaju EOS dari “runtuh” ​​platform mereka, dalam tweet, 6 Dis.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Sun membuat tawarannya dengan prasyarat bahawa pemaju “berhijrah” aplikasi mereka yang terpencil (dApps) ke rangkaian Yayasan Tron. Dalam kemunculan keruntuhan pasaran crypto, seorang pengulas yang terkejut segera mengucapkan, “Jadi … kami melompat dari tenggelam kapal ke kapal tenggelam yang lain? Sh **, saya masuk Apabila melompat, tuan?”

EOS New York, yang dikatakan akaun twitter untuk salah satu pengeluar blok rangkaian EOS, menjawab secara langsung:

“Kami fikir kami akan diberikan bilion dolar dalam pembiayaan VC untuk projek #EOS dan #EOSIO yang dikunci dan dimuatkan di seluruh dunia di Galaxy, SVK Crypto, Besok, dan lain-lain. Best of luck, Justin. ”

Maklum balas lain merangkumi pengesahan, penolakan, atau permintaan yang bersahaja untuk perpaduan dalam industri. Satu pengguna – merujuk kepada bahagian di atas hardfork Bitcoin Cash (BCH) yang baru-baru ini – berkata dengan ganjil, ia “kelihatan seperti selepas #hashwar kita sekarang mempunyai perang #dapp.”

Ini bukan kali pertama Justin Sun menimbang dengan pesaingnya dalam industri media sosial; pada awal Oktober, Ketua Pegawai Eksekutif mendakwa versi terbaru Tron rangkaian, Odyssey 3.1, boleh mengalahkan Ethereum dengan kelajuan dan EOS pada kos. Tuntutan Sun pada masa itu mendorong lapan peratus dalam nilai TRX token.

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, TRX , ETH dan EOS – telah menurunkan nilai penting di tengah-tengah pasaran tidak menentu; token, yang berada di peringkat ke-10 terbesar di CoinMarketCap, turun 4.5 peratus pada hari itu, dan 44 peratus pada bulan itu, untuk berdagang pada $ 0.013 pada masa akhbar.

ETH, menduduki tempat ke-3, turun 14.5 peratus pada hari itu dan 59 peratus pada carta bulanan, yang kini berdagang pada $ 85. EOS, berdagang pada $ 1.71 pada masa akhbar, turun 21.2 peratus pada hari itu, 69 peratus pada bulan itu.

Pada pertengahan November, TRON melancarkan program pemecut $ 1 juta untuk menyokong pemaju membangunkan DApps dan produk pada protokol TRON.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!