TRON Lancar Program Pemecut untuk Pemaju DApp

76

Projek Internet desentralisasi TRON (TRX) melancarkan program pemecut bernilai $ 1 juta untuk menyokong pemaju DApps dan produk pada protokol TRON, menurut kenyataan akhbar yang dikongsi.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Inisiatif ini bertujuan untuk mempermudah penggunaan teknologi blockchain oleh pengguna melalui ekosistem TRON berikutan pengambilalihan perkhidmatan perkongsian fail peer-to-peer baru-baru ini BitTorrent, Project Atlas, dan perkhidmatan pembayaran Poppy. Protokol TRON kini memproses lebih daripada satu juta transaksi dan 600,000 dompet.

Permulaan itu akan dianggap menerima penyerahan kepada pemecutnya menjelang Disember, manakala pemenang akan diumumkan pada sidang kemuncak antarabangsa pertama TRON pada bulan Januari.

Pada bulan Oktober, TRON dan pembekal carian Internet terbesar di China Baidu mengumumkan mereka akan bekerjasama dalam sumber pengkomputeran awan. Perkongsian antara kedua-dua firma itu tetap memberi tumpuan kepada pembelian dan penggunaan sumber-sumber pengkomputeran awan asas Baidu.

Juga pada bulan Oktober, CEO TRON, Justin Sun mendakwa kemas kininya yang digelar Odyssey 3.1 akan mengalahkan Ethereum dengan kelajuan dan EOS atas kos. Perubahan termasuk pelancaran Mesin Maya TRON, yang membolehkan pemaju menguji kontrak pintar sebelum mereka memindahkan ke mainnet TRON.

Pada masa akhbar, TRX adalah cryptocurrency atas ke-11, berdagang pada sekitar $ 0.018, meningkat sebanyak 0.27 peratus pada hari ini, menurut CoinMarketCap

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!