Trust Wallet Binance Lancar Perkhidmatan Dividen Dengan Tezos

288

Aplikasi dompet mata wang digital rasmi Binance Trust Wallet telah menambah staking untuk cryptocurrency. Perkembangan itu diumumkan oleh Binance dalam catatan blog yang diterbitkan pada 3 April.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Ciri tersendiri – yang dijadualkan akan dilancarkan oleh Binance menjelang akhir suku tahun kedua 2019 – membolehkan para pengguna memperoleh dividen atau faedah ke atas pelaburan mereka untuk mengesahkan urus niaga dan membolehkan mereka mengundi mengenai perubahan di blokchain tersebut. Hadiah ganjaran adalah hasil sampingan dari algoritma konsensus bukti (PoS).

Di samping itu, Trust Wallet menambah sokongan untuk Tezos (XTZ), dan merancang untuk memasukkan sokongan untuk mengendalikan mekanisme tadbir urus Tezos. Baru-baru ini dilaporkan, XTZ telah menjadi salah satu altcoin terkuat dalam beberapa hari sebelum 30 Mac, kerana harganya telah disokong oleh beberapa peristiwa asas. Masyarakat mengadakan pengundian atas cadangan protokol yang akan menentukan peningkatan Tezos.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!