Tujuh Kelab Bola Sepak Liga Perdana Inggeris Masuk Tawaran Iklan Bitcoin Dengan eToro

299

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Platform perdagangan yang berpangkalan di UK iaitu eToro telah menandatangani perjanjian pengiklanan dengan tujuh kelab bola sepak Liga Perdana yang dibayar menggunakan Bitcoin buat pertama kalinya, pihak-pihak tersebut mendedahkan Selasa, 21 Ogos.

Menurut pelbagai sumber, kelab UK Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Crystal Palace, Cardiff City, Kelab Bola Sepak City Leicester, Newcastle United dan Southampton mengumumkan mereka telah mendaftar untuk menjadi tuan rumah iklan untuk eToro.

Integrasi blokchain dan cryptocurrency di stadium bola sepak dalam industri sukan juga akan menjadi tumpuan untuk perkongsian, eToro setakat ini tidak memberi butiran mengenai strategi mereka.

Langkah ini menandakan pencapaian baru untuk penyepaduan cryptocurrency dalam bola sepak utama.

“Ini adalah langkah pertama kali untuk bola sepak sepenuhnya menggunakan bitcoin dan teknologi blockchain yang menjadi asas,” kata pengarah urusan eToro UK Iqbal V. Gandham.

Minggu lepas, Persatuan Bola Sepak Eropah, yang lebih dikenali sebagai UEFA, mengesahkan ia telah menggunakan sistem tiket berasaskan Blockchain sebagai sebahagian daripada pelancaran berperingkat mengikut teknologi semasa.

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!