U.S.A Bina Ladang Bitcoin di Morroco

184

Sebuah syarikat perlombongan Bitcoin dibentuk daripada rancangan syarikat ekuiti swasta A.S. untuk memulakan membina ladang 36 megawatt di Maghribi dari Januari tahun depan.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Soluna, produk dari Brookstone Partners yang berpangkalan di New York, berhasrat untuk memanfaatkan undang-undang tempatan dengan akhirnya menjual sekurang-kurangnya 20 peratus output elektriknya kembali kepada kerajaan Maghribi.

Skim ini, dikenali sebagai perjanjian pembelian kuasa (PPA), akan membolehkan syarikat itu menubuhkan platform di rantau ini dengan kemungkinan memperluaskan jualan di luar sempadan pada tahun-tahun akan datang, kata CEO John Belizaire.

“Maghribi mempunyai undang-undang di tempat yang berkesan menjamin PPA untuk penyedia tenaga, kami akan mula dengan itu dan berkembang dari sana”

Di tengah-tengah perebutan di seluruh dunia untuk menggunakan kaedah penjanaan elektrik murah untuk menyerang permainan perlombongan Bitcoin, Soluna terus berharap undang-undang tempatan akan berubah untuk membolehkan lebih daripada 20 peratus kuasa untuk dijual sekarang.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!