Ulang Tahun Ramalan Bitcoin Oleh McAfee

49

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

McAfee telah mengatakan selama hampir tiga tahun bahawa bitcoin kemungkinan akan mencapai tanda $ 1 juta pada tahun 2020. Nah, 2020 sudahpun di sini dan bitcoin – masih belum mencapai par yang diramalkan McAfee , dan idea bahawa ia akan melakukannya dalam 12 bulan akan datang juga tidak masuk akal pada tahap ini.

McAfee telah keluar dan menyebut di Twitter bahawa dia tidak pernah menyangka bitcoin dapat mencapai titik begitu dalam jangka masa yang singkat. Ini hanyalah taktik untuk mendorong mata wang menjadi perhatian utama dan mengumpulkan perhatian baru untuk apa yang pada masa itu masih merupakan aset yang agak baru. Bitcoin baru sahaja mencapai ulang tahun sepuluh tahunnya, dan McAfee tidak sabar-sabar untuk melihat bagaimana reaksi orang terhadapnya.

Mogul antivirus sering bergurau bahawa dia akan makan “****” sendiri jika ramalan harga bitcoinnya tidak menjadi kenyataan. Nampaknya McAfee mungkin sedikit bimbang kehilangan bahagian **** kerana bitcoin berprestasi rendah. Dalam tweet baru-baru ini, dia menyatakan:

Makan d**** saya – dalam 12 bulan? Permulaan untuk pengguna baru. Ianya berhasil. Bitcoin adalah yang pertama. Ini adalah teknologi kuno. Semua mengetahuinya. Blockchain yang baru mempunyai privasi, kontrak pintar, aplikasi yang terganggu dan banyak lagi. Bitcoin adalah masa depan kita? Adakah model Tesla adalah masa depan kenderaan?

Diduga menjauhkan diri dari bitcoin, McAfee kini memperkenalkan platform blockchain baru yang direka untuk politik Amerika. Dalam pernyataan yang berasingan, dia menjelaskan:

Kami menggunakan blockchain untuk proses politik dengan memberi token kepada pemimpin politik. Kami akan menunjukkan, secara ilmiah, bagaimana kuasa tumbuh, terkumpul dan mengalir di seluruh politik. Kami akan menghubungkan berita, keputusan dan tindakan dengan persepsi dalam pemikiran pengundi Amerika.

Politik dan Crypto Sesuai Bersama
McAfee tidak pernah malu dengan politik dan baru-baru ini mengumumkan tawarannya untuk memasuki arena melalui pemilihan sebagai presiden pada tahun 2020 . Kempennya mungkin agak sukar memandangkan dia pernah tinggal di negara komunis Cuba – musuh terkenal Amerika Syarikat – setelah gagal membayar cukai pendapatan selama lapan tahun terakhir.

Dan sementara McAfee mungkin mendakwa bahawa bitcoin adalah “berita lama,” tokoh-tokoh mega lain dalam industri ini nampaknya tidak setuju. Tim Draper, misalnya, telah menyatakan bahawa bitcoin kemungkinan akan mencecah $ 250,000 tahun ini, sementara yang lain seperti Charles Hoskinson – pengasas bersama Ethereum – juga yakin bahawa BTC kemungkinan akan menyerang wilayah enam angka pada hujung tahun 2020.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!