Unikrn – Platform Game “Main Game Dapat Duit”

235

Token ERC-20 direka untuk memudahkan banyak perkara, oleh itu muncul crypto Unikrn (UKG) menawarkan seperti transaksi yang tinggi, permainan keselamatan tinggi dan transaksi berkaitan e-sport. Unikrn sebelum ini terkenal dengan laman web judi e-sport. Anda boleh memilih mana-mana pasukan terkenal yang bersaing bagi kategori game masing-masing. Selain itu, pemain game juga boleh menjual barang inventory secara online menggunakan platform Unikrn.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Kini terbaru laman web tersebut menawarkan perkhidmatan “Paid To Win”. Pemain game boleh memilih 6 game terkenal untuk beraksi. Antara Game yang ditawarkan adalah :

  1. Dota 2
  2. League Of Legends
  3. Fortnite
  4. Counter-Strike : Go
  5. Clash Of Clans
  6. Rocket League 

Game yang ditawarkan kebanyakkan boleh didapati di platform Stream. Anda hanya perlu link akaun steam ke akaun unikrn untuk menikmati perkhidmatan “Paid To Win”. Dengan cara ini, tidaklah merasa ralat untuk membuang masa bermain game tanpa apa-apa manfaat. Setidaknya dengan cara ini dapat memeriahkan lagi industri game online negara. Siapa sangka dengan main Dota 2 boleh buat anda jutawan.

 

Layari Laman Web : https://unikrn.com/

Menurut laman web mereka, terdapat 15 Ahli Pasukan terkuat dibawah Unikrn. Ramai ahli ini adalah bekas penasihat-penasihat syarikat besar diantaranya Rahul Sood, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif – mewujudkan dana inkubasi pertama untuk pemula di Microsoft Karl Flores, Pengasas bersama dan CMO – Ketua Pegawai Eksekutif / Pengasas Peminjam Pinion, platform komuniti permainan Power Steam yang ditampilkan dalam Microsoft Ventures Anthony Di Iorio, Pengasas bersama Ethereum – Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif Jaxx. Mark Cuba, Pelabur – Pemilik Dallas Mavericks.

Unikrn juga bakal mengadakan pertandingan-pertandingan besar setaraf World Cyber Game yang bernilai $10 Juta USD untuk satu team pemenang dan beberapa wang untuk pemenang Top10 setiap genre game yang berbeza.

UKG kini didagangkan di pertukaran exchanger Bittrex, Upbit, Kucoin dan Okex. Nampaknya langkah ini diambil selepas kejatuhan crypto yang teruk. Harga pelancaran UKG adalah $0.30 sen USD dan melonjak mencecah $2.18 USD, kini harganya merundum mencecah $0.03 sen USD.

Secara keseluruhannya, UKG ini adalah tanda ERC-20 yang disokong oleh pasukan yang kuat dengan sokongan daripada pelabur nama besar. Walaubagaimanapun industri E-Sport bakal meletup pada 2023 kelak.

 

Layari Laman Web : https://unikrn.com/

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!