Upbit Lancar Exchanger Singapore Nov-Dec 2018

171

Pengendali utama pertukaran exchanger crypto Korea Selatan, Upbit, merancang untuk membuka bursa saham di Singapura bulan depan.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Menurut Yonhap, Dunamu telah menubuhkan sebuah cawangan di Singapura pada bulan Februari ini sebagai sebahagian daripada usaha aktif untuk meluaskan pasaran Asia.

Tarikh sebenar pelancaran pertukaran exchanger Upbit Singapura akan dimuktamadkan, firma tersebut memberitahu Yonhap bahawa perkhidmatan itu akan disiarkan pada awal bulan Oktober. Kim Kook-hyun, ketua cawangan Singapura Upbit berkata bahawa:

“Memandangkan Singapura telah menyokong teknologi blockchain secara proaktif, kemajuan kami ke dalam negara akan membantu kami menjamin banyak peluang untuk memimpin pelbagai projek yang relevan dan mempunyai daya saing global.”

Upbit telah melihat lonjakan jumlah dagangan, yang meningkat 53.6 peratus pada hari ini, menurut CoinMarketCap. Pada masa yang sama, bursa itu menduduki tempat ke-10 exchanger terbesar di seluruh dunia,

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!