Vechain – Percubaan NFC Cip Yang Berjaya

329

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Kini inovasi Vechain terbaru dalam bentuk cip NFC. Malah alat tersebut berjaya dibuktikan. NFC berfungsi pada dengan aplikasi telefon pintar dan ia menyediakan maklumat yang jelas kepada pengguna – apa produk itu dari peringkat pengeluaran sehingga ke pengguna akhir. Hanya aktifkan aplikasi ditelefon ,dekatkan telefon anda dengan label NFC dan Maklumat yang anda inginkan terpapar di telefon.

Dua jenis cip NFC VeChain Ini adalah variasi cip yang besar. Terdapat juga variasi kecil sekitar 1 hingga 1,5 inci dalam bentuk nipis dan hanya dengan logo V (Vechain) berwarna biru dicetak pada permukaan hadapan. Di bahagian belakang mempunyai Chip NFC.

Label NFC VeChain


Depan


Belakang

Sila ambil perhatian bahawa ini adalah untuk tujuan ujian sahaja, jadi tidak pasti jika produk sebenar akan kelihatan seperti ini. Ketahanan yang tahan lasak Label-label tersebut sangat tahan lasak sehingga anda boleh melekatkannya sekali sahaja, tetapi ia tidak mungkin akan tertanggal dalam satu bahagian walaupun dengan cara paksa. cip tetap akan rosak apabila ada cubaan untuk memisahkan bahagiannya.

 

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!