Volume Dagangan Binance Mencapai Tertinggi Sepanjang Masa di tengah Kenaikan Harga Bitcoin

12

Akhirnya Bitcoin berjaya melepasi harga par lebih dari $9000, hanya beberapa hari sebelum bitcoin halving.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Ketika harga Bitcoin melonjak mendekati $ 9000 pada 29 April, Changpeng Zhao, atau CZ, mengumumkan bahawa Binance, pertukaran crypto terbesar di dunia, telah mencecah $ 11 bilion dalam jumlah dagangan selama 24 jam terakhir. Nombor ini dianggap tinggi sepanjang masa untuk pertukaran.

Menurut catatan CZ, kali terakhir pertukaran mendekati $ 11 bilion adalah pada awal tahun 2018. Hari ini mereka mencapai rekod baru dari segi jumlah perdagangan.

Pertukaran utama lain dilaporkan mempunyai masalah menangani jumlah dagangan yang tinggi semasa pam Bitcoim. Beberapa anggota komuniti kripto memuji Binance kerana beroperasi tanpa masalah seperti itu.

Bitcoin Halving berlaku dalam masa kurang dari dua minggu. Seperti yang dilaporkan sebelum ini, acara Bitcoin halving ini telah menarik perhatian orang di seluruh dunia. Semua trend utama mengenai harga Bitcoin nampaknya positif.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!