WarField Lancar Platform “Buat Duit Dengan Main Game”

707

Pada 21 Jun, syarikat WAR FIELD melancarkan permainan ‘first person shooter’ yang membolehkan pemain memenangi cryptocurrency. Pemain boleh menggunakan Golder WAR FIELD (GLDR) – sebuah crypto berasaskan Ethereum ERC-20 – untuk bertaruh pada skill permainan mereka sendiri.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Hidup seorang pemain Video Game
Walaupun permainan video game bukan langkah baru untuk buat game dengan cara bermain game. WAR FIELD mengatakan idea itu menarik bagi para pemain yang berminat membuat beberapa wang tambahan sambilan dirumah atau dimana-mana.

“Apa yang lebih baik daripada dibayar untuk bermain permainan video? Sudah menjadi mimpi bagi peminat video game, “kata Andrius Mironovskis, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif WAR FIELD.

“WAR FILED” bukan tentang video game grafik yang terbaik atau memberi pemain sesuatu yang baru. Ia adalah permainan dalam online yang menarik dan pantas dari genre yang paling popular di dunia yang memberi peluang kepada setiap orang untuk memenangi sesuatu yang sebenar yang kemudiannya dapat menjual.

” First Person Shooter’ dalam talian akan membentuk keseluruhan permainan ekonomi yang berpandukan blockchain yang membolehkan pemain memenangi dan berdagang Golder – seperti Bitcoin atau Ethereum – menurut kenyataan akhbar syarikat itu.

Menurut Andrius Mironovskis, pasukan WAR FIELD memutuskan untuk memulakan dengan konsep game first person shooter kerana permainan ini menguasai pasaran terbesar dalam industri permainan video bernilai lebih dari 100 bilion dolar. Syarikat itu merancang untuk menambah lebih banyak permainan ke platform Golder.

Gameplay Rule 
Peraturan menembak WAR FIELD menyiratkan pemain bersaing dalam permainan gaya menembak mati, dan, akhirnya, pemenang akan mendapatkan Golder dari pihak yang kalah. Tidak seperti kejohanan besar, pemain tidak perlu menjadi pemain yang pakar untuk menikmati WAR FIELD dan menang cryptocurrency – seseorang hanya perlu sedikit lebih baik daripada lawannya.

Menjelang akhir bulan November 2018, syarikat itu merancang untuk melancarkan pasaran “MarketPlace” dan Platform yang mempunyai game: Amusement Park, Area 51 and Pleasure Island. WAR FIELD juga merancang untuk melancarkan versi mudah alih mobile handphone, serta versi untuk PlayStation dan Xbox, pada 15 Mei tahun depan.

Tanda-tanda Golder tersedia semasa kempen crowdsale syarikat yang bermula pada 28 Jun dan akan berlangsung hingga 15 November 2018. Semasa ICO, WAR FILED menawarkan diskaun yang besar untuk pelabur awal token Golder – sehingga 60% off.

Apabila ICO berakhir, Golder akan dibuka dan didaftarkan sepenuhnya. Mereka boleh menjual atau menggunakan coin tersebut dalam platform dan permainan atau ke dalam mana-mana dompet ERC-20 Ether tanpa had maksimum dan kemudian boleh didagangkan dengan bebas di bursa exchanger cryptocurrency. Syarikat menjangkakan bahawa nilai Golder akan meningkat seiring dengan populariti permainannya.

WAR FIELD disokong oleh lembaga penasihat yang termasuk veteran industri seperti Adalberto Bruno (Electronic Arts), Tom Frisina (Bally Technologies, Electronic Arts, Imagination Park Entertainment, ThatGameCompany), Dylan Sharkey (LinkedIn), Scott Shirley (profesional gamer: HALO dan Call of Duty), dan Benjamin Turshana (Electronic Arts, IGN, GameSpy).

Layari untuk maklumat lebih lanjut:
https://tokenmarket.net/blockchain/ethereum/assets/war-field/

Jikalau anda pernah menonton filem Player One (2017) , anda akan nampak hala tuju industri video game serta inovasi teknologi game. Game Second Life pernah menjadi fenomena satu dunia tentang online game yang menggunakan crypto , malah melahiran beberapa jutawan realiti kerana bermain game.

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!