Yahoo Finance Kini Tawar Trading 4 Jenis Crypto. Malah Lancar Indeks Crypto Finance

338

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Yahoo Finance, salah satu laman berita terbesar di dunia untuk pasaran saham dan maklumat pasaran masa nyata, telah menambah satu ciri baru yang membolehkan perdagangan cryptocurrency berlaku di platformnya.

Menurut catatan blog Yahoo! pada hari Khamis, syarikat itu kini menyokong dagangan empat jenis aset digital – bitcoin, ethereum, litecoin, dan dogecoin – pada aplikasi mudah alih IOS.

Perkhidmatan itu juga boleh didapati di versi desktop Yahoo Finance – meskipun, ciri ini tidak kelihatan pada interface desktop pada masa ini. Yahoo Finance berkata dalam pengumuman itu untuk mereka akan memperluaskan perkhidmatan kepada Android, desktop dan platform web mudah alih pada masa akan datang.

Layari Laman Web Index Yahoo Finance : https://finance.yahoo.com/cryptocurrencies/

Untuk ciri baru, Yahoo bekerjasama dengan TradeIt, sebuah platform yang mengintegrasikan dengan perkhidmatan broker untuk bertindak sebagai hub untuk perdagangan aset kewangan. TradeIt disepadukan dengan pertukaran crypto A.S. tahun lalu. Perkhidmatan berita kewangan pertama itu memulakan perkongsiannya dengan TradeIt pada September 2017, membiarkan pengguna menjalankan perdagangan dalam aplikasi aset kewangan tradisional. Pendedahan kepada crypto pada masa itu terhad kepada data mengenai harga dan prestasi portfolio.

Laman web itu mula mengawasi harga bitcoin pada tahun 2014, Syarikat tersebut memperluaskan perkhidmatan penjejakan harganya untuk menyiarkan lebih daripada 100 cryptocurrency di platformnya.

Layari Laman Web Yahoo Finance : https://finance.yahoo.com/cryptocurrencies/

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!