Yayasan NEM Siarkan Pelan Penyusunan Semula Di Tengah Masalah Kewangan

332

Yayasan NEM telah melancarkan pelannya untuk penstrukturan semula kewangan dan organisasi pada 8 Mac.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Pada 20 Feb, yayasan itu memutuskan untuk melepaskan token 210 juta XEM ($ 8.7 juta) daripada rizab, 25 juta pertama ($ 1.04 juta) yang akan digunakan “untuk menubuhkan proses dan struktur untuk produk, pendekatan didorong Yayasan NEM. “Token baru ini akan membiayai usaha Yayasan NEM 2020.

Pengumuman setiap hari Jumaat, Yayasan NEM akan membentuk “pasukan petugas transformasi” untuk melaksanakan matlamat jangka pendek termasuk pembangunan struktur pelaporan mingguan dan bulanan untuk pekerja dan prestasi pekerja gred.

Walaupun yayasan itu kelihatan menghadapi kemungkinan pemberhentian secara besar-besaran pada bulan Januari, pengumuman itu menyatakan bahawa pemaju SDK telah diupah untuk memperluas SDK semasa untuk memasukkan Python, PHP selain Javascript dan Java semasa.

Yayasan NEM ditubuhkan pada tahun 2017, dua tahun setelah dikeluarkan token XEM, dan berpusat di Singapura. Tujuan organisasi adalah untuk “memperkenalkan, mendidik dan mempromosikan penggunaan platform teknologi blok NEM pada skala antarabangsa untuk semua industri dan institusi,” menurut laman webnya.

Pada masa akhbar, XEM didagangkan pada $ 0.0417, turun 1.43 peratus menurut data dari CoinMarketCap. Permodalan pasaran token saat ini lebih dari $ 375 juta.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!