Yuan Digital & Defi Money Market

95

China memperluaskan ujian percubaan yuan digital untuk siap pada tahun 2022

Pada bulan April, bank telah memperkenalkan mata wang digital di empat bandar utama: Shenzhen, Suzhou, Chengdu dan Kawasan Baru Xiongan di wilayah utara Hebei.

Kerajaan China sudah mula membayar penjawat awam di daerah Xiangcheng di Suzhou separuh daripada subsidi pengangkutan mereka dalam mata wang digital sebagai uji cuba di kota itu.

Pekerja kerajaan diberitahu untuk muat turun aplikasi di telefon pintar mereka untuk memindahkan mata wang digital, pada bulan April. Penjawat awam juga diberitahu bahawa mata wang baru ini dapat dipindahkan ke dalam akaun bank mereka yang ada atau digunakan secara langsung untuk transaksi di beberapa peniaga yang dipilih.
Billionare Tim Draper Venture Studio membeli Saham di DMM DAO

Protokol DMM bertindak sebagai penghubung antara aset digital Ethereum dan aset dunia nyata yang membolehkan pemegang memperoleh faedah sepenuhnya dalam rangkaian. DMM DAO adalah cabang tadbir urus protokol yang memanfaatkan aset blockchain dan dunia nyata yang terbaik untuk memberikan pendapatan faedah 6.25% yang stabil kepada pengguna. DMM melancarkan Pasar Wang DeFi menggunakan oracle Chainlink yang selamat untuk mengesahkan dan menjadikan aset yang dapat dilihat sebagai aset yang menyokong rantai.
DMM DAO memanfaatkan penurunan hasil secara global dengan mencipta pasaran wang terdesentralisasi yang berhasil tinggi, yang disebut DeFi Money Markets (DMM) melalui teknologi blockchain. Pada masa penerbitan, terdapat kira-kira USD$ 138 bilion dalam mata wang krypto, USD$ 17 trilion hutang hasil negatif di seluruh dunia (lebih daripada 25% hutang kelas pelaburan global) dan USD$ 90.4 trilion wang fizikal di dunia yang menghasilkan faedah kecil bahkan negatif. Protokol DMM adalah antara muka yang sederhana dan elegen untuk membolehkan sesiapa sahaja memperolehi sebanyak 6.25% yang disokong oleh aset dunia nyata dengan menggunakan Aplikasi Pasaran Wang DeFi.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Apa yang anda harus fahami adalah:

Bayaran transaksi kumulatif 4 jam untuk Bitcoin & Ethereum hampir pada USD$ 10,000,000.

Bull pada kripto cap pasaran!

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!